Faalangst training voor kinderen

Iedereen is weleens bang. Het maakt deel uit van de normale ontwikkeling bij je kind. En het overwinnen van angst hoort ook bij het opgroeien. Maar wat als de angst zo in de weg zit dat het je kind belemmert? Signalen kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Angst om fouten te maken
  • Stress bij het leveren van een prestatie
  • Twijfel over eigen kwaliteiten
  • Spanning bij contacten met anderen
  • Moeite met kritiek

Herkenbaar? Dan kan er sprake zijn van faalangst. Faalangst betekent letterlijk de angst om te falen, angst dat je iets niet kan of het niet lukt. Gelukkig is er iets aan te doen!

In de training Faalangst de baas leert je kind om beter om te kunnen gaan met deze angst. Er ontstaat inzicht in de eigen gevoelens, gedachten en gedrag. Met als resultaat een eigen unieke manier van omgaan met de faalangst. Daarnaast worden ook de sociale en weerbare vaardigheden verder ontwikkeld.

Individuele faalangstbegeleiding op maat is mogelijk, maar ook begeleiding in een groep behoort tot de mogelijkheden.

De groepstraining bestaat uit een intakegesprek, een gezamenlijke  informatieavonde voor ouders en 8 bijeenkomsten voor de deelnemers. De training wordt verzorgd in kleine groepen (4-8 deelnemers) om op die manier volop ruimte te bieden en individu de aandacht te geven die nodig is. De training wordt gegeven aan kinderen van 8-14 jaar. Het tarief van deze groepstraining bedraagt €349 per kind.

Neem contact op voor verdere informatie. 

 

Ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Aangesloten bij

Partners

Locatie

Neem contact op

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.